PIETEIKŠANĀS 6. SEZONAI (arī vecajiem jāpilda)
4 posters
Lapa 1 no 1
PIETEIKŠANĀS 6. SEZONAI (arī vecajiem jāpilda)
Jāaizpilda visiem spēlētājiem!
Nekas no FM12 netiks pārnests!
vecie spēlētāji pozīcijas nedrīkst mainīt, vārdus arī nē, jūsu līgumi ir aktīvi!
http://goo.gl/forms/j3HBVkfc4d
Nekas no FM12 netiks pārnests!
vecie spēlētāji pozīcijas nedrīkst mainīt, vārdus arī nē, jūsu līgumi ir aktīvi!
http://goo.gl/forms/j3HBVkfc4d
Pēdējo reizi labojis rieksts Otrdiena Novembris 18, 2014 11:20 am; labots 3 reizes
rieksts- Admin
- Number of posts : 696
Re: PIETEIKŠANĀS 6. SEZONAI (arī vecajiem jāpilda)
Es par specialitāti nesaprotu neko ! Nekas neder Lohera stilam !
- kas piemēram ir tas triksters ?? (vai akrobātisks klauns ?!)
- par klasisko ar nesapratu tas formas numurs ,vai vienkārši saskaitīti spēlētāji (par šo neesmu dzirdējis) ?
Ja formas numurs ,tad nekādi neder saspēles vadītājam ,jo parasti nr.9 un 10 ir komandas labākajiem uzbrucējiem !
- par klasisko ar nesapratu tas formas numurs ,vai vienkārši saskaitīti spēlētāji (par šo neesmu dzirdējis) ?
Ja formas numurs ,tad nekādi neder saspēles vadītājam ,jo parasti nr.9 un 10 ir komandas labākajiem uzbrucējiem !
vairogs- Admin
- Number of posts : 269
''NB!! Šī ir prioritāšu izvēle, tas ir, ja visur izvēlēsies 10 būs vienlīdzīgs, ja visur būs 1.''
--------------------------------------
Ši to ar nekādīgi nesapratu !
--------------------------------------
Ši to ar nekādīgi nesapratu !
vairogs- Admin
Viedais- Number of posts : 62
vairogs rakstīja:Es par specialitāti nesaprotu neko ! Nekas neder Lohera stilam !
Iegugle PESa spēlētāju kartiņas. Triksters pats par sevi izsaka, ka tas ir "klauns", kas to vien dara kā vadās.
No.10 ir klasiska pozīcija no seniem laikiem (kad formas dalīja pēc spēlētāja pozīcijas), tas ir, numur 10 parasti bija otrais uzbrucējs, kas saslēdza pussargus ar vienīgo uzbrucēju.
Ar prioritāšu izvēli es domāju tā, ka tu atzīmē par cik kāda prasme ir labāka par citu prasmi. Tātad, ja tu visur saliksi 10, tas nozīmēs, ka visas prasmes ir vienlīdz labas.
rieksts- Admin
- nedaudz sarežģīti ! (visa tā sistēma !)rieksts rakstīja:vairogs rakstīja:Es par specialitāti nesaprotu neko ! Nekas neder Lohera stilam !
Iegugle PESa spēlētāju kartiņas. Triksters pats par sevi izsaka, ka tas ir "klauns", kas to vien dara kā vadās.
No.10 ir klasiska pozīcija no seniem laikiem (kad formas dalīja pēc spēlētāja pozīcijas), tas ir, numur 10 parasti bija otrais uzbrucējs, kas saslēdza pussargus ar vienīgo uzbrucēju.
Ar prioritāšu izvēli es domāju tā, ka tu atzīmē par cik kāda prasme ir labāka par citu prasmi. Tātad, ja tu visur saliksi 10, tas nozīmēs, ka visas prasmes ir vienlīdz labas.
kā lai zinu ar kādām prasmēm orientēties ! salikšu trim prasmēm 10 balles , un dabūšu piemēram 80 SKILU PTS , cits samočīs 6 prasmēm un saņems tām 6-ām tik pat ! (būšu tikai zaudētājs šādā situācijā !)
Man nav ne jausmas ap ko orientēties !
Tagad atgādina visa tā sistēma kā tādas fantasy tipa spēles !
Varēja tādus ierobežojumus - kā 5 prasmes drīkst būt no 80 līdz 90 !
5 no 70-80 , kaut kā tā ;
- bet te es pat nezinu uz ko man tiekties lai izspiestu maksimālu labumu , un saprastu ko gala rezultātā varu iegūt !
Gandrīz vai loterija vai veiksmes spēle !
Plus , runājot par to auguma parametru ierobežošanu - nav kaut kā garām !??
2-metrīgam spēlētājam prasīsi svaru ierobežot kā tādam pusotrmetrīgam !
vairogs- Admin
vairogs rakstīja:- nedaudz sarežģīti ! (visa tā sistēma !)rieksts rakstīja:vairogs rakstīja:Es par specialitāti nesaprotu neko ! Nekas neder Lohera stilam !
kā lai zinu ar kādām prasmēm orientēties ! salikšu trim prasmēm 10 balles , un dabūšu piemēram 80 SKILU PTS , cits samočīs 6 prasmēm un saņems tām 6-ām tik pat ! (būšu tikai zaudētājs šādā situācijā !)
Man nav ne jausmas ap ko orientēties !
Tagad atgādina visa tā sistēma kā tādas fantasy tipa spēles !
Varēja tādus ierobežojumus - kā 5 prasmes drīkst būt no 80 līdz 90 !
5 no 70-80 , kaut kā tā ;
- bet te es pat nezinu uz ko man tiekties lai izspiestu maksimālu labumu , un saprastu ko gala rezultātā varu iegūt !
Gandrīz vai loterija vai veiksmes spēle !
Plus , runājot par to auguma parametru ierobežošanu - nav kaut kā garām !??
2-metrīgam spēlētājam prasīsi svaru ierobežot kā tādam pusotrmetrīgam !
Neesi sapratis. Ja tev ir fiksēts overall ( https://docs.google.com/spreadsheets/d/1D-rXTRxjQMzajOLfmBmtBiJwzUAptwQ7upbzhpbcqCw/edit?usp=sharing ), kas ir 96, tev tāds arī būs iekš spēles. Prasmes, ko tu saliksi pietiekumā apzīmēs to, cik laba katra prasme būs attiecībā pret citu prasmi.
Lohers ar 96 būs vienmēr labāks par jebkuru citu ar 70OVR neskatoties uz izliktajām prasmēm.
Bet piemēram Lohers ar 96 un cits spēlētājs ar 96, jau būs cieši konkurenti, viens varbūt būs ātrāks un izveicīgāks, bet otrs nevainojams un precīzs vārtu guvējs.
rieksts- Admin
Un neiekļaujoties tajos auguma parametros ,ko tur es zaudētu ?
Neatceros ,bet laikam mani tas skāra !
vairogs- Admin
vairogs rakstīja:Un neiekļaujoties tajos auguma parametros ,ko tur es zaudētu ?
Labāks lēciens un spēlē ar galvu, bet mazāka izveicība.
rieksts- Admin
Tad vajag atrunāt arī pa pozīcijām utt !
Gk tā pat reti ar galvu spēlē ! (kam viņam vispār tā galva !)
vairogs- Admin
Ja gribu beigt karjeru kas man jādara?Un taisit jaunu laukma spēlētāju?
Inčijs- Number of posts : 58
Laikam jānošaujas un jāpiedzimst no jauna !Inčijs rakstīja:Ja gribu beigt karjeru kas man jādara?Un taisit jaunu laukma spēlētāju?
Bet ,ja godīgi ,tad nav ne jausmas ! (Šeit par to laikam nebijām runājuši !)
vairogs- Admin
Inčijs rakstīja:Ja gribu beigt karjeru kas man jādara?Un taisit jaunu laukma spēlētāju?
Gaidi, kad iztecēs aktīva līguma termiņš un tad kontaktējies ar mani.
rieksts- Admin
vairogs rakstīja:Tad vajag atrunāt arī pa pozīcijām utt !
Tas nemaina to, ka augums ietekmē attiecīgās prasmes.
rieksts- Admin
Kā tiek pārtraukts līgums aktīvais??rieksts rakstīja:Inčijs rakstīja:Ja gribu beigt karjeru kas man jādara?Un taisit jaunu laukma spēlētāju?
Inčijs- Number of posts : 58
Inčijs rakstīja:Kā tiek pārtraukts līgums aktīvais??rieksts rakstīja:Inčijs rakstīja:Ja gribu beigt karjeru kas man jādara?Un taisit jaunu laukma spēlētāju?
Darījumu sadaļā abpusēji laužot līgumu.
rieksts- Admin
Similar topics
» Pieteikšanās 4. sezonai
» Pieteikšanās - kadru daļa
» Pieteikšanās - spēlētāju attīstības daļa
» Pieteikšanās SFS
» KOMANDU PIETEIKUMI 6. SEZONAI (vecās komandas pirmās)
» Pieteikšanās - kadru daļa
» Pieteikšanās - spēlētāju attīstības daļa
» Pieteikšanās SFS
» KOMANDU PIETEIKUMI 6. SEZONAI (vecās komandas pirmās)
Lapa 1 no 1